Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Závěrečná konference projektu Dobrá práce v obci

4. 2. 2021 @ 9:30 - 16:30

Zajímá vás, jak na úrovni obcí zlepšit postavení dlouhodobě nezaměstnaných a obtížně zaměstnatelných lidí? Srdečně zveme na závěrečnou konferenci projektu Dobrá práce v obci.

📆 Potkáme se ve čtvrtek 4. února od 9:30 do 16:30 (s pauzou na oběd). Dopolední část konference se zaměří na příčiny dlouhodobé nebo opakované nezaměstnanosti a na ně navazující principy a nástroje podpory pro tuto skupinu. Navazujeme na kritiku veřejně prospěšných prací, zároveň ale ukazujeme, jak lze zkušenosti s nimi dále rozvíjet a využít. Klíčové téma projektu – a tedy i konference – je ROLE OBCE V OBLASTI ZAMĚSTNANOSTI. Tomuto tématu se budeme věnovat v druhém bloku konference.

Odpolední část bude zaměřena prakticky, na jednotlivé role, které obec v oblasti podpory zaměstnanosti může sehrát. Hlavní část bude vycházet z diskuzí nad příklady inspirativních praxí z obcí, které byly do projektu Dobrá práce v obci zapojeny.

Těšíme se na viděnou! 🙂

➡️➡️ Podrobný program konference, odkaz na registraci a později i link na Zoom najdete kompletně na: https://www.pracevobci.cz/detail-akce/zaverecna-konference-projektu-dobra-prace-v-obci

🔹 Podrobný program v pdf: https://www.pracevobci.cz/upload/editor/program.pdf

🔹 Přímý odkaz na registraci: forms.gle/E9CfB9LomKtEaU3L6

🔹 Související odkazy:
https://www.pracevobci.cz/

Úvodní stránka


https://www.mapanezamestnanosti.cz/

Podrobnosti

Datum:
4. 2. 2021
Čas:
9:30 - 16:30
Webová stránka:
https://www.facebook.com/events/218650313077676